Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ballers

15/08/2023 | Flixfilm

Ballers på Netflix

Produktionsår: 2015–2019
Genre: Comedy, Drama, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dwayne Johnson, John David Washington, Donovan W. Carter
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En pensioneret NFL-stjerne prøver at kickstarte sin karriere som finansrådgiver ved at indgå kontrakter med andre spillere – inklusive store personligheder og problemer.Se Ballers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ballers (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ballers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ballers (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ballers (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ballers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ballers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar