Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ball’s Out

Ball’s Out

15/12/2014 | Flixfilm

Ball’s Out på Netflix

Produktionsår: 1989–2003
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Doc Harris, Christopher Sabat, Scott McNeil
Spilletid: 24 min
Land: Japan, United States, Canada
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.8

Handling: Flere år efter en berygtet begivenhed bortviste han fra tennisbanen tilkaldes den sjofle high school-pedel, da den nuværende træner dør.

Ball’s Out havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ball’s Out på YouTube.Se Ball’s Out på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ball’s Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ball’s Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ball’s Out, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ball’s Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar