Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Balto 3: Wings of Chang

Balto 3: Wings of Chang

13/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Balto 3: Wings of Chang på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En pilot udfordrer Baltos søn Kodi og hans slædehold til at se, hvem der kan levere posten hurtigst, men da flyet forsvinder, ræser slædehundene til undsætning.


Se Balto 3: Wings of Chang på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Balto 3: Wings of Chang havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Balto 3: Wings of Chang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Balto 3: Wings of Chang herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Balto 3: Wings of Chang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Balto 3: Wings of Chang stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar