Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Balto

17/04/2019 | Flixfilm

Se Balto på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Animation, Adventure, Drama, Family, History
Instruktør: Simon Wells
Skuespillere: Kevin Bacon, Bob Hoskins, Bridget Fonda, Jim Cummings
Spilletid: 78 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Balto, der er halvt ulv og halvt hund, må udholde hån og drillerier fra ondsindede mennesker, mens han transporterer værdifuld medicin gennem et vinterklædt Alaska.

Balto havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Balto på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Balto ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Balto stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Balto, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Balto er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar