Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Balto

17/04/2019 | Flixfilm

Se Balto på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Animation, Adventure, Drama, Family, History
Instruktør: Simon Wells
Skuespillere: Kevin Bacon, Bob Hoskins, Bridget Fonda, Jim Cummings
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Balto, der er halvt ulv og halvt hund, må udholde hån og drillerier fra ondsindede mennesker, mens han transporterer værdifuld medicin gennem et vinterklædt Alaska.


Se Balto på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Balto havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Balto ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Balto:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Balto er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Balto stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar