Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bama og de truede gorillaer

Bama og de truede gorillaer

15/08/2021 | Flixfilm

Se Bama og de truede gorillaer på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar følger gorillahviskeren Alfred Bama under hans forsøg på at genforene en truet Cross River-gorilla med hendes familie.

Bama og de truede gorillaer havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bama og de truede gorillaer på YouTube.Se Bama og de truede gorillaer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bama og de truede gorillaer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bama og de truede gorillaer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bama og de truede gorillaer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bama og de truede gorillaer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar