Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bamse og Røverbyen

Bamse og Røverbyen

15/11/2020 | Flixfilm

Se Bamse og Røverbyen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hans bedstemor bliver kidnappet af en flok tyve, tager bjørnen Bamse af sted for at finde og redde hende i den skumle troldeskov.

Bamse og Røverbyen havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bamse og Røverbyen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bamse og Røverbyen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bamse og Røverbyen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bamse og Røverbyen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bamse og Røverbyen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar