Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bamse og Røverbyen

Bamse og Røverbyen

15/11/2020 | Flixfilm

Bamse og Røverbyen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hans bedstemor bliver kidnappet af en flok tyve, tager bjørnen Bamse af sted for at finde og redde hende i den skumle troldeskov.

Bamse og Røverbyen havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bamse og Røverbyen på YouTube.Se Bamse og Røverbyen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bamse og Røverbyen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bamse og Røverbyen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bamse og Røverbyen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bamse og Røverbyen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar