Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bamse og røverbyen

Bamse og røverbyen

01/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Bamse og røverbyen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da hans bedstemor bliver kidnappet af en flok tyve, tager bjørnen Bamse af sted for at finde og redde hende i den skumle troldeskov.


Se Bamse og røverbyen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bamse og røverbyen havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bamse og røverbyen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bamse og røverbyen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bamse og røverbyen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bamse og røverbyen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar