Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bamse

05/03/2019 | Flixfilm

Bamse på Netflix

Produktionsår: 1972–1973
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Olof Thunberg
Spilletid: 16 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Bamse er den sødeste brune bjørn, der findes, og han er også verdens stærkeste bjørn, når han spiser en særlig slags honning, som hans bedstemor laver.

Bamse (Verdens stærkeste bjørn!) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bamse på YouTube.Se Bamse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bamse (Verdens stærkeste bjørn!) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bamse (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bamse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bamse (Verdens stærkeste bjørn!) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar