Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bamse

05/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Bamse på Netflix

Indspilningsår: 1972–1973
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: Olof Thunberg
Spilletid: 16 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Bamse er den sødeste brune bjørn, der findes, og han er også verdens stærkeste bjørn, når han spiser en særlig slags honning, som hans bedstemor laver.


Se Bamse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bamse (Verdens stærkeste bjørn!) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bamse (Verdens stærkeste bjørn!) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bamse herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bamse (Verdens stærkeste bjørn!) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bamse (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar