Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bamse

05/03/2019 | Flixfilm

Se Bamse på Netflix

Indspilningsår: 1972–1973
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: Olof Thunberg
Spilletid: 16 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Bamse er den sødeste brune bjørn, der findes, og han er også verdens stærkeste bjørn, når han spiser en særlig slags honning, som hans bedstemor laver.


Se Bamse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBamse (Verdens stærkeste bjørn!) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bamse (Verdens stærkeste bjørn!) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bamse herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bamse (Verdens stærkeste bjørn!) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bamse (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar