Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Banana Island Ghost

Banana Island Ghost

06/12/2019 | Flixfilm

Banana Island Ghost på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Comedy, Fantasy
Instruktion: Bodunrin Sasore
Skuespillere: Damilola Adegbite, Bimbo Ademoye, Ozzy Agu
Spilletid: 92 min
Land: Nigeria
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Et spøgelse er på jagt efter sin sjæleven og får tre dage mere på Jorden til at finde kærligheden. Han møder en kvinde, der selv har brug for hjælp.

Banana Island Ghost havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Banana Island Ghost på YouTube.Se Banana Island Ghost på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Banana Island Ghost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Banana Island Ghost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Banana Island Ghost, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Banana Island Ghost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar