Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Band of Brothers’ kommer på Netflix

‘Band of Brothers’ kommer på Netflix

21/08/2023 | Flixfilm

Tom Hanks og Steven Spielbergs miniserie ‘Band of Brothers’, som fortæller historien om de amerikanske faldskærmssoldaters under Anden Verdenskrig, kan snart streames på Netflix.

Krigsserien, der ofte omtales som et mesterværk og blandt de bedste serier nogensinde, kan ses på streamingtjenesten fra den 15. september.

‘Band of Brothers’, også kendt som ‘Kammerater i krig’, følger et nyuddannet kompagni af amerikanske soldater, der står over for krigens barske realiteter på deres farlige mission gennem Europa under 2. verdenskrig.

Før de når så langt, gennemgår de intensiv militærtræning og deltager i den skæbnesvangre D-Dag-landgang i Normandiet, Frankrig, den 6. juni 1944, hvor mere end 255.000 soldater deltog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien består af 10 afsnit og har en imponerende rollebesætning, herunder Damian Lewis, Ron Livingston, David Schwimmer, Donnie Wahlberg, Michael Fassbender, Tom Hardy, James McAvoy og mange andre prominente skuespillere.

Den prisvindende ‘Band of Brothers’ er produceret af HBO, men for få måneder siden kunne Netflix og HBO annoncere, at de havde indgået en aftale som betød at HBO-serier ville begynde at få premiere på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 37 – 2023)

Det startede for få uger siden med komedieserien ‘Insecure‘ og efterfølgende ‘Ballers‘, der har Dwayne Johnson i hovedrollen.

Det forlyder, at Tom Hanks og Steven Spielbergs uofficielle efterfølger ‘The Pacific’ fra 2010 om United States Marine Corps missioner under Pacific War (Stillehavskrigen), også kommer på Netflix inden udgangen af året. Det er netop blevet bekræftet, at krigsserien ‘The Pacific’ også kommer på Netflix i næste måned.

‘Band of Brothers’ har premiere på Netflix Danmark den 15. september.
1 kommentar til ‘Band of Brothers’ kommer på Netflix

  1. Henrik Jensen - kl. 11:08, 22-08-2023:

    DET bliver vanvittig godt, har virkelig ønsket at se denne serie, da er noget af det mest realistiske og brutale krigsfilm/serie som er lavet efter saving privat Rayan, så ventes der bare på Yellowstones.
    Men hvor er det godt at Netflix og HBO har lavet et samarbejde TAK
    Venligst Henrik Jensen

Skriv kommentar