Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Band of Brothers

Band of Brothers

15/09/2023 | Flixfilm

Band of Brothers på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Drama, History, War
Instruktion: N/A
Skuespillere: Scott Grimes, Damian Lewis, Ron Livingston
Spilletid: 594 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Dutch, French, German, Lithuanian
IMDb-karakter: 9.4

Handling: Et nyuddannet kompagni amerikanske soldater lander midt i krigens barske realiteter på deres farlige færd tværs over Europa under 2. verdenskrig.Se Band of Brothers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Band of Brothers (Kammerater i krig) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Band of Brothers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Band of Brothers (Kammerater i krig) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Band of Brothers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Band of Brothers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Band of Brothers (Kammerater i krig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar