Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Band of Robbers

Band of Robbers

15/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Band of Robbers på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Aaron Nee, Adam Nee
Skuespillere: Kyle Gallner, Adam Nee, Matthew Gray Gubler, Melissa Benoist
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Tom Sawyer og Huck Finn, i moderne udgaver, får deres venner til at hjælpe sig med at finde de begravede skatte, som de to har ledt efter siden barndommen.


Se Band of Robbers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Band of Robbers havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Band of Robbers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Band of Robbers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Band of Robbers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Band of Robbers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar