Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Band of Robbers

Band of Robbers

15/04/2016 | Flixfilm

Se Band of Robbers på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Aaron Nee, Adam Nee
Skuespillere: Kyle Gallner, Adam Nee, Matthew Gray Gubler, Melissa Benoist
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Tom Sawyer og Huck Finn, i moderne udgaver, får deres venner til at hjælpe sig med at finde de begravede skatte, som de to har ledt efter siden barndommen.


Se Band of Robbers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBand of Robbers havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Band of Robbers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Band of Robbers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Band of Robbers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Band of Robbers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar