Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bandekrigerne – En Insider Åbner Op

Bandekrigerne – En Insider Åbner Op

18/02/2014 | Flixfilm

Se Bandekrigerne – En Insider Åbner Op på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Thomas Heurlin
Skuespillere: Lille-a, Brian Sandberg
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Lille A har i mange år har været én af lederne af indvandrerbanden på Blågårds Plads på Nørrebro i København. Nu står han for første gang frem og fortæller sin historie.


Se Bandekrigerne – En Insider Åbner Op på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBandekrigerne – En Insider Åbner Op havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bandekrigerne – En Insider Åbner Op ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bandekrigerne – En Insider Åbner Op herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bandekrigerne – En Insider Åbner Op er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bandekrigerne – En Insider Åbner Op stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar