Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bandekrigerne – Et Farligt Venskab

Bandekrigerne – Et Farligt Venskab

18/02/2014 | Flixfilm

Se Bandekrigerne – Et Farligt Venskab på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Thomas Heurlin
Skuespillere: Lille-a, Brian Sandberg
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Den tidligere HA-rocker Brian Sandberg og én af lederne af Blågårds Plads Banden, Abde Benarabe, også kaldet "Lille A", fortæller om deres helt usædvanlige venskab.


Se Bandekrigerne – Et Farligt Venskab på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBandekrigerne – Et Farligt Venskab havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bandekrigerne – Et Farligt Venskab ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bandekrigerne – Et Farligt Venskab herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bandekrigerne – Et Farligt Venskab er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bandekrigerne – Et Farligt Venskab stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar