Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bandekrigerne – Et Farligt Venskab

Bandekrigerne – Et Farligt Venskab

18/02/2014 | Ingen kommentarer

Se Bandekrigerne – Et Farligt Venskab på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Thomas Heurlin
Skuespillere: Lille-a, Brian Sandberg
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Den tidligere HA-rocker Brian Sandberg og én af lederne af Blågårds Plads Banden, Abde Benarabe, også kaldet "Lille A", fortæller om deres helt usædvanlige venskab.


Se Bandekrigerne – Et Farligt Venskab på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bandekrigerne – Et Farligt Venskab havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bandekrigerne – Et Farligt Venskab ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bandekrigerne – Et Farligt Venskab herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bandekrigerne – Et Farligt Venskab er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bandekrigerne – Et Farligt Venskab stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar