Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bandits

01/08/2017 | Flixfilm

Se Bandits på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy, Crime, Drama, Romance
Instruktør: Barry Levinson
Skuespillere: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett, Troy Garity
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Joe og Terry flygter og bliver kendt som "De overnattende banditter", fordi de overnatter hos direktørerne, før de røver banken. De hurtige replikker fyger om ørerne!


Se Bandits på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBandits havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bandits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bandits herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bandits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bandits stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar