Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bandslam

20/12/2013 | Flixfilm

Se Bandslam på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Family, Music, Romance
Instruktør: Todd Graff
Skuespillere: Aly Michalka, Vanessa Hudgens, Gaelan Connell, Scott Porter
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Den ensomme Will indvilger i at blive manager for den populære Charlottes uerfarne rockband og hjælpe hende med at vinde skolens musikkonkurrence.


Se Bandslam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBandslam havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bandslam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bandslam herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bandslam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bandslam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar