Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bangkok Breaking

Bangkok Breaking

23/09/2021 | Flixfilm

Bangkok Breaking på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sukollawat Kanarot, Nophand Boonyai, Sushar Manaying
Spilletid: N/A
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En mand, der kæmper for at tjene til dagen og vejen i Bangkok, får job i en ambulancetjeneste og indser, at han er nødt til at optrevle en vidtgående sammensværgelse.

Bangkok Breaking (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bangkok Breaking på YouTube.Se Bangkok Breaking på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bangkok Breaking (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bangkok Breaking (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bangkok Breaking, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bangkok Breaking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar