Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bangkok Buddies

Bangkok Buddies

20/11/2019 | Flixfilm

Se Bangkok Buddies på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Few Vayu Kessuvit
Spilletid: N/A
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En gruppe samboende venner kæmper med økonomiske trængsler, romantiske udfordringer og de hverdagsproblemer, der opstår, når der bor flere under samme tag.Se Bangkok Buddies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bangkok Buddies (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bangkok Buddies (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bangkok Buddies:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bangkok Buddies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bangkok Buddies (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar