Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bangkok Buddies

Bangkok Buddies

20/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Bangkok Buddies på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En gruppe samboende venner kæmper med økonomiske trængsler, romantiske udfordringer og de hverdagsproblemer, der opstår, når der bor flere under samme tag.


Se Bangkok Buddies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bangkok Buddies (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bangkok Buddies (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bangkok Buddies herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bangkok Buddies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bangkok Buddies (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar