Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bangkok Buddies

Bangkok Buddies

20/11/2019 | Flixfilm

Bangkok Buddies på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Few Vayu Kessuvit, Ekapol Deebunmee, Max Nuttapong Boonyuen
Spilletid: N/A
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En gruppe samboende venner kæmper med økonomiske trængsler, romantiske udfordringer og de hverdagsproblemer, der opstår, når der bor flere under samme tag.

Bangkok Buddies (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bangkok Buddies på YouTube.Se Bangkok Buddies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bangkok Buddies (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bangkok Buddies (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bangkok Buddies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bangkok Buddies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar