Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bangkok Dangerous

Bangkok Dangerous

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Bangkok Dangerous på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Danny Pang, Oxide Chun Pang
Skuespillere: Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Charlie Yeung, Panward Hemmanee
Spilletid: 99 min
Land: USA, Czech Republic, Thailand
Sprog: English, Thai
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Da den koldblodige lejemorder Joe begynder at stille spørgsmål til hans voldelige adfærd, afviser han at udføre opgaven og ender i kamp med sin tidligere arbejdsgiver.


Se Bangkok Dangerous på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bangkok Dangerous havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bangkok Dangerous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bangkok Dangerous herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bangkok Dangerous er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bangkok Dangerous stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar