Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Banking on Bitcoin

Banking on Bitcoin

14/08/2017 | Flixfilm

Se Banking on Bitcoin på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, History, News
Instruktion: Christopher Cannucciari
Skuespillere: Wences Casares, Nathanial Popper, Nick Spanos
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Se interviews med entusiaster og eksperter i denne dokumentar om Bitcoins rødder, dens fremtid og teknologien, der gør det muligt.

Banking on Bitcoin havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Banking on Bitcoin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Banking on Bitcoin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Banking on Bitcoin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Banking on Bitcoin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Banking on Bitcoin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar