Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bankrolled

Bankrolled

23/07/2021 | Flixfilm

Bankrolled på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Marcos Bucay
Skuespillere: Aldo Escalante, Ricardo Polanco, Natalia Téllez
Spilletid: 97 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.0

Handling: To retningsløse millennial-brødre ryger sig skæve, promoverer en vild ny social retfærdighedsapp og scorer kassen. Nu skal de bare lave appen.

Bankrolled havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bankrolled på YouTube.Se Bankrolled på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bankrolled ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bankrolled stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bankrolled, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bankrolled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar