Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Barack Obama portrætteres i ny Netflix-film

Barack Obama portrætteres i ny Netflix-film

22/10/2016 | Flixfilm

barry-netflix-barack-obamaUnder dette års Toronto Film Festival købte Netflix de verdensomspændende rettigheder til filmen Barry, der fortæller historien om unge Barack Obama. Barry kan ses på Netflix Danmark fra den 16. december og nedenfor kan du finde traileren.

Den unge Barack Obama, blandt sine venner kendt som ‘Barry,’ anommer til New York City en kold efterårsdag i 1981, hvor han påbegynder sit første år på Columbia University. I et hårdt og racistisk miljø, befinder Barry sig mellem to sociale klasser og kæmper med at bevare sit forhold til sin Kansas-fødte mor, sin fremmedgjorte kenyanske far og sine klassekammerater.

Barry er historien om en ung mand, der kæmper med de samme problemer som hans land, og velsagtens hele verden, og som stadig kommer til udtryk 35 år senere. Han står over for spørgsmål om race, kultur og identitet i det, der viser sig at være afgørende for hans liv som USAs kommende præsident.

LÆS OGSÅ   Netflix afslører nye detaljer om 'Snabba Cash'-reboot

Det er skuespilleren Devon Terrell, som portrættere Barack Obama i Barry, hvilken også er hans debut på det store lærred.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen er instrueret af Vikram Gandhi (Kumaré) og er en seriøs “crowd-pleaser” med en bedømmelse på hele 92% på det amerikanske site Rotten Tomatoes.

Barry har premiere på Netflix Danmark 16. december.    Skriv kommentar