Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barakah Meets Barakah

Barakah Meets Barakah

12/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Barakah Meets Barakah på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mahmoud Sabbagh
Skuespillere: Hisham Fageeh, Fatima AlBanawi, Sami Hifny, Khairia Nazmi
Spilletid: 88 min
Land: Saudi Arabia
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En afslappet middelklassefyr og en rig videoblogger kæmper for at blive accepteret som par i et Saudi-Arabien med meget rigide sociale spilleregler.


Se Barakah Meets Barakah på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barakah Meets Barakah havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barakah Meets Barakah ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barakah Meets Barakah herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barakah Meets Barakah er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barakah Meets Barakah stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar