Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barakah Meets Barakah

Barakah Meets Barakah

12/10/2017 | Flixfilm

Barakah Meets Barakah på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Mahmoud Sabbagh
Skuespillere: Hisham Fageeh, Fatima AlBanawi, Sami Hifny
Spilletid: 88 min
Land: Saudi Arabia
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En afslappet middelklassefyr og en rig videoblogger kæmper for at blive accepteret som par i et Saudi-Arabien med meget rigide sociale spilleregler.

Barakah Meets Barakah havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barakah Meets Barakah på YouTube.Se Barakah Meets Barakah på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Barakah Meets Barakah ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barakah Meets Barakah stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barakah Meets Barakah, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barakah Meets Barakah er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar