Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barakah Meets Barakah

Barakah Meets Barakah

12/10/2017 | Flixfilm

Se Barakah Meets Barakah på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mahmoud Sabbagh
Skuespillere: Hisham Fageeh, Fatima AlBanawi, Sami Hifny, Khairia Nazmi
Spilletid: 88 min
Land: Saudi Arabia
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En afslappet middelklassefyr og en rig videoblogger kæmper for at blive accepteret som par i et Saudi-Arabien med meget rigide sociale spilleregler.


Se Barakah Meets Barakah på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBarakah Meets Barakah havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barakah Meets Barakah ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barakah Meets Barakah herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barakah Meets Barakah er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barakah Meets Barakah stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar