Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barb Wire

Barb Wire

31/12/2020 | Flixfilm

Se Barb Wire på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: David Hogan
Skuespillere: Amir AboulEla, Adriana Alexander, David Andriole, Vanessa Lee Asher
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 3.3

Handling: Under endnu en amerikansk borgerkrig bliver lejemorderen Barb Wire trukket ind i konflikten af en gammel flamme, der ønsker at ødelægge et fascistisk regime.

Barb Wire havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Barb Wire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barb Wire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barb Wire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barb Wire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barb Wire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar