Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbapapa

Barbapapa

15/03/2019 | Flixfilm

Barbapapa på Netflix

Produktionsår: 1973–1977
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ricet Barrier, Ulises Otero, Allen Swift
Spilletid: 5 min
Land: France, United States, Japan, Netherlands
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En sympatisk familie af bedårende skabninger kan antage alle mulige former. De rejser verden rundt og hjælper både mennesker og dyr på deres vej.

Barbapapa (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbapapa på YouTube.Se Barbapapa på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbapapa (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbapapa (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbapapa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbapapa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar