Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbapapa

Barbapapa

15/03/2019 | Flixfilm

Se Barbapapa på Netflix

Indspilningsår: 1973–1977
Genre: Animation, Short, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ricet Barrier
Spilletid: 5 min
Land: France, USA, Japan, Netherlands
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En sympatisk familie af bedårende skabninger kan antage alle mulige former. De rejser verden rundt og hjælper både mennesker og dyr på deres vej.


Se Barbapapa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBarbapapa (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbapapa (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbapapa herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbapapa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbapapa (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar