Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbarians

Barbarians

21/10/2022 | Flixfilm

Barbarians på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Laurence Rupp, Jeanne Goursaud, David Schütter
Spilletid: 280 min
Land: Germany
Sprog: German, Latin
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En romersk officer er splittet mellem det mægtige imperium, han er vokset op i, og sin egen stamme. Hans modstridende tilknytning fører til et episk historisk sammenstød.Se Barbarians på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Barbarians (Barbarerne) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbarians på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Barbarians (Barbarerne) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbarians (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbarians, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbarians (Barbarerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar