Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbaric Genius

Barbaric Genius

03/08/2022 | Flixfilm

Barbaric Genius på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktion: Paul Duane
Skuespillere: Frank Boyle, Dick Fitzgerald, John Healy
Spilletid: 74 min
Land: Ireland, United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne dokumentar følger den mystiske John Healy, der gik fra et liv som lommetyv i London til skakmester og litterær sensation.

Barbaric Genius havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbaric Genius på YouTube.Se Barbaric Genius på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbaric Genius ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbaric Genius stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbaric Genius, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbaric Genius er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar