Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Barbecue

15/08/2017 | Flixfilm

Se Barbecue på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Matthew Salleh
Skuespillere: Lwazi Dlaminilf, Rufo 'Junny' Servado, Katsunori Yashima
Spilletid: 102 min
Land: Australia, Armenia, Japan, Jordan, Mexico, Mongolia, New Zealand, Philippines, South Africa, Sweden, USA, Uruguay
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En blanding af kulturelle nuancer og fængende teknikker føjer smag til denne verdensomspændende hyldest til madlavning, traditioner og fællesskab.


Se Barbecue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBarbecue havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbecue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbecue herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbecue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbecue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar