Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbershop

Barbershop

27/01/2014 | Flixfilm

Se Barbershop på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Tim Story
Skuespillere: Ice Cube, Anthony Anderson, Cedric the Entertainer, Sean Patrick Thomas
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Barbershop er en begavet komedie om en dagligdag i en barbersalon i det sydlige Chicago. Men da rygtet om en stor dusør når salonen bliver situationen mere anspændt.


Se Barbershop på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBarbershop havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbershop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbershop herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbershop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbershop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar