Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Dolphin Magic

Barbie Dolphin Magic

01/03/2018

Se Barbie Dolphin Magic på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Conrad Helten
Skuespillere: Erica Lindbeck, Shannon Chan-Kent, Kazumi Evans, Claire Margaret Corlett
Spilletid: 63 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Mens Barbie og hendes søstre besøger Ken og udforsker et koralrev, opdager de noget fantastisk og møder en mystisk ny ven.


Se Barbie Dolphin Magic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbie Dolphin Magic (Barbie og delfinmagi) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Barbie Dolphin Magic (Barbie og delfinmagi) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbie Dolphin Magic herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbie Dolphin Magic (Barbie og delfinmagi) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Dolphin Magic stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar