Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Barbie Dolphin Magic

01/03/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktør: Conrad Helten
Skuespillere: Erica Lindbeck, Shannon Chan-Kent, Kazumi Evans, Claire Margaret Corlett
Spilletid: 63 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.7

Resumé: Mens Barbie og hendes søstre besøger Ken og udforsker et koralrev, opdager de noget fantastisk og møder en mystisk ny ven.


Se Barbie Dolphin Magic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbie Dolphin Magic (Barbie og delfinmagi) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbie Dolphin Magic (Barbie og delfinmagi) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbie Dolphin Magic herunder:Fra premieredatoen (1. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Barbie Dolphin Magic (Barbie og delfinmagi) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Barbie Dolphin Magic stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar