Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Dolphin Magic

Barbie Dolphin Magic

01/03/2018 | Flixfilm

Se Barbie Dolphin Magic på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Conrad Helten
Skuespillere: Erica Lindbeck, Shannon Chan-Kent, Kazumi Evans, Claire Margaret Corlett
Spilletid: 61 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Mens Barbie og hendes søstre besøger Ken og udforsker et koralrev, opdager de noget fantastisk og møder en mystisk ny ven.

Barbie Dolphin Magic (Barbie og delfinmagi) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Barbie Dolphin Magic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbie Dolphin Magic (Barbie og delfinmagi) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Dolphin Magic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie Dolphin Magic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie Dolphin Magic (Barbie og delfinmagi) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar