Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts

01/06/2020 | Flixfilm

Se Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mens familien Roberts begiver sig til Costa Rica for at efterforske en havfruelegende, tager Barbie et sommerjob i et vandland med en lusket direktør.


Se Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar