Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts

01/06/2020 | Flixfilm

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens familien Roberts begiver sig til Costa Rica for at efterforske en havfruelegende, tager Barbie et sommerjob i et vandland med en lusket direktør.

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts på YouTube.Se Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar