Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Dreamhouse Adventures

Barbie Dreamhouse Adventures

22/07/2019 | Flixfilm

Barbie Dreamhouse Adventures på Netflix

Produktionsår: 2018–2020
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: America Young, Kirsten Day, Cassidy Naber
Spilletid: 22 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Lær Barbie og hendes bedste venner at kende – også hendes nabo Ken – i denne animerede vlog, der er filmet i hendes families nye drømmehus.

Barbie Dreamhouse Adventures (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbie Dreamhouse Adventures på YouTube.Se Barbie Dreamhouse Adventures på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbie Dreamhouse Adventures (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Dreamhouse Adventures (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie Dreamhouse Adventures, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie Dreamhouse Adventures er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar