Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Dreamhouse Adventures

Barbie Dreamhouse Adventures

22/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Barbie Dreamhouse Adventures på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: America Young, Cassidy Naber, Kirsten Day, Cassandra Lee Morris
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Lær Barbie og hendes bedste venner at kende – også hendes nabo Ken – i denne animerede vlog, der er filmet i hendes families nye drømmehus.


Se Barbie Dreamhouse Adventures på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbie Dreamhouse Adventures (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbie Dreamhouse Adventures (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbie Dreamhouse Adventures herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbie Dreamhouse Adventures er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Dreamhouse Adventures (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar