Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Epic Road Trip

Barbie Epic Road Trip

25/10/2022 | Flixfilm

Barbie Epic Road Trip på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Family
Instruktion: Conrad Helten
Skuespillere: Dino Andrade, Greg Chun, Channon Dade
Spilletid: 50 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I dette interaktive eventyr tager Barbie på tur tværs over landet sammen med sine venner og træffer store beslutninger om fremtiden. Hvilken drøm vælger hun?Se Barbie Epic Road Trip på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Barbie Epic Road Trip havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbie Epic Road Trip på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Barbie Epic Road Trip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Epic Road Trip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie Epic Road Trip, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie Epic Road Trip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar