Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Fairytopia: Mermaidia

Barbie Fairytopia: Mermaidia

15/04/2018 | Flixfilm

Se Barbie Fairytopia: Mermaidia på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: William Lau, Walter P. Martishius
Skuespillere: Kelly Sheridan, Lee Tockar, Christopher Gaze, Kathleen Barr
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I denne efterfølger til Fairytopia spiller Barbie den fortryllede fe Elina, som finder ud af, at en ond heks har fanget hendes ven, havprinsen Nalu.

Barbie Fairytopia: Mermaidia havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Barbie Fairytopia: Mermaidia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbie Fairytopia: Mermaidia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Fairytopia: Mermaidia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie Fairytopia: Mermaidia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie Fairytopia: Mermaidia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar