Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie & Her Sisters in a Pony Tale

Barbie & Her Sisters in a Pony Tale

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Barbie & Her Sisters in a Pony Tale på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Sang-woo Lee
Skuespillere: Earl Jackson, Ah-ron Kim, Sae-ron Kim, Cheon-hee Lee
Spilletid: 97 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Barbie og hendes søstre drager ud på et schweizisk eventyr til de majestætiske Alper, hvor de skal tilbringe sommeren på en sjov rideskole.


Se Barbie & Her Sisters in a Pony Tale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (Barbie og hendes søstre i et hesteeventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (Barbie og hendes søstre i et hesteeventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbie & Her Sisters in a Pony Tale herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (Barbie og hendes søstre i et hesteeventyr) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie & Her Sisters in a Pony Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar