Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie & Her Sisters in a Pony Tale

Barbie & Her Sisters in a Pony Tale

15/04/2018 | Flixfilm

Se Barbie & Her Sisters in a Pony Tale på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Sang-woo Lee
Skuespillere: Yong-Seok Cho, Earl Jackson, Ah-ron Kim, Sae-ron Kim
Spilletid: 97 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Barbie og hendes søstre drager ud på et schweizisk eventyr til de majestætiske Alper, hvor de skal tilbringe sommeren på en sjov rideskole.

Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (Barbie og hendes søstre i et hesteeventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Barbie & Her Sisters in a Pony Tale på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (Barbie og hendes søstre i et hesteeventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie & Her Sisters in a Pony Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie & Her Sisters in a Pony Tale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (Barbie og hendes søstre i et hesteeventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar