Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Barbie & Her Sisters in a Pony Tale

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Sang-woo Lee
Skuespillere: Earl Jackson, Ah-ron Kim, Sae-ron Kim, Cheon-hee Lee
Spilletid: 97 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDB-bedømmelse: 6.8

Resumé: Barbie og hendes søstre drager ud på et schweizisk eventyr til de majestætiske Alper, hvor de skal tilbringe sommeren på en sjov rideskole.


Se Barbie & Her Sisters in a Pony Tale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (Barbie og hendes søstre i et hesteeventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (Barbie og hendes søstre i et hesteeventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbie & Her Sisters in a Pony Tale herunder:Fra premieredatoen (15. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (Barbie og hendes søstre i et hesteeventyr) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Barbie & Her Sisters in a Pony Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar