Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Barbie i et havfrueeventyr

Barbie i et havfrueeventyr

01/06/2023 | Flixfilm

Barbie i et havfrueeventyr på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Surfingmesteren Merliah opdager, at hun faktisk er en havfrue i en piges krop. Med hjælp fra en delfin skal Merliah redde sin mor, dronningen af Oceana.Se Barbie i et havfrueeventyr på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Barbie i et havfrueeventyr havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbie i et havfrueeventyr på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Barbie i et havfrueeventyr ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie i et havfrueeventyr stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie i et havfrueeventyr, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie i et havfrueeventyr er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar