Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Barbie in Princess Power

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: Ezekiel Norton
Skuespillere: Kelly Sheridan, Britt Irvin, Michael Kopsa, Rebecca Husain
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.6

Resumé: En prinsesse med et forudsigeligt liv bliver forvandlet af en magisk sommerfugls kys til Super Sparkle – en kriminalitetsbekæmpende superhelt.


Se Barbie in Princess Power på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbie in Princess Power (Barbie i superprinsessen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbie in Princess Power (Barbie i superprinsessen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbie in Princess Power herunder:Fra premieredatoen (15. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Barbie in Princess Power (Barbie i superprinsessen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Barbie in Princess Power stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar