Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie in Princess Power

Barbie in Princess Power

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Barbie in Princess Power på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: Ezekiel Norton
Skuespillere: Kelly Sheridan, Britt Irvin, Michael Kopsa, Rebecca Husain
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: En prinsesse med et forudsigeligt liv bliver forvandlet af en magisk sommerfugls kys til Super Sparkle – en kriminalitetsbekæmpende superhelt.


Se Barbie in Princess Power på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbie in Princess Power (Barbie i superprinsessen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbie in Princess Power (Barbie i superprinsessen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbie in Princess Power herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbie in Princess Power (Barbie i superprinsessen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie in Princess Power stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar