Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Barbie’-instruktør laver nye ‘Narnia’-film til Netflix

‘Barbie’-instruktør laver nye ‘Narnia’-film til Netflix

04/07/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix er klar til at kaste sig over en ny udgave af ‘Narnia’, og har angiveligt tildelt instruktørrollen til Greta Gerwig, som snart er aktuel med filmatiseringen af ‘Barbie’ med Margot Robbie og Ryan Gosling.

Det var i 2018, at Netflix erhvervede de eksklusive rettigheder til den engelske forfatter C.S. Lewis elskede bog-serie ‘The Chronicles of Narnia’.

Netflix kunne i samme ombæring fortælle, at både nye film og serier var i støbeskeen, men siden har det været minimalt med informationer og ingen projekter er blevet annonceret – indtil nu!

Det er det amerikanske branchemedie The Hollywood Reporter, som afsløre, at skuespiller og instruktør Greta Gerwig vil kaste sig over ikke bare én, men to ‘Narnia’-film.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har ikke officielt bekræftet historien, men mediet plejer at have deres kilder i orden.

LÆS OGSÅ:   'One Piece' får flere afsnit

Greta Gerwig kendes for hendes rolle både foran og bagved kameraet. Hun fik sit gennembrud med Oscar-vinderne ‘Lady Bird’ og ‘Little Woman’, men hun har gjort sig bemærket som skuespiller i ‘Jackie’ og Netflix-filmen ‘White Noise

‘The Chronicles of Narnia’ har solgt over 100 millioner kopier verden over, og det er første gang, at Netflix har erhvervet rettighederne til alle 7 bøger, som er blevet oversat til 47 forskellige sprog.

Tidligere er “Narnia”-fortællingerne blevet filmatiseret, da Disney lavede tre film fra 2005 og frem, med stjerner som Liam Neeson, Tilda Swinton og James McAvoy i rollerne, men de opnåede ikke den forventede succes.
Skriv kommentar