Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie: It Takes Two

Barbie: It Takes Two

03/06/2022 | Flixfilm

Barbie: It Takes Two på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tatiana Varria, America Young, Greg Chun
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Fra stranden til storbyen, følg veninderne Malibu og Brooklyn, mens de har det sjovt, deler rampelyset og forfølger deres musikalske drømme i New York.

Barbie: It Takes Two (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbie: It Takes Two på YouTube.Se Barbie: It Takes Two på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbie: It Takes Two (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie: It Takes Two (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie: It Takes Two, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie: It Takes Two er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar