Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Life in the Dreamhouse

Barbie Life in the Dreamhouse

01/05/2015 | Flixfilm

Barbie Life in the Dreamhouse på Netflix

Produktionsår: 2012–
Genre: Animation, Short, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kate Higgins, Sean Hankinson, Haviland Stillwell
Spilletid: 3 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Tag med den blonde Barbie og hendes fabelagtige venner, og se, hvad der sker bag kulisserne i denne animerede webserie.

Barbie Life in the Dreamhouse havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbie Life in the Dreamhouse på YouTube.Se Barbie Life in the Dreamhouse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbie Life in the Dreamhouse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Life in the Dreamhouse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie Life in the Dreamhouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie Life in the Dreamhouse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar