Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Life in the Dreamhouse

Barbie Life in the Dreamhouse

01/05/2015 | Ingen kommentarer

Se Barbie Life in the Dreamhouse på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Animation, Short, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kate Higgins, Sean Hankinson, Haviland Stillwell, Paula Rhodes
Spilletid: 3 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Tag med den blonde Barbie og hendes fabelagtige venner, og se, hvad der sker bag kulisserne i denne animerede webserie.


Se Barbie Life in the Dreamhouse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbie Life in the Dreamhouse havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbie Life in the Dreamhouse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbie Life in the Dreamhouse herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbie Life in the Dreamhouse er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Life in the Dreamhouse stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar