Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Mariposa & the Fairy Princess

Barbie Mariposa & the Fairy Princess

15/04/2018 | Flixfilm

Se Barbie Mariposa & the Fairy Princess på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: Conrad Helten
Skuespillere: Chiara Zanni, Tabitha St. Germain, Kathleen Barr, Erin Mathews
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Barbie er tilbage som sommerfuglefeen Mariposa og får brug for venskabets kraft, når hun skal beskytte et konkurrerende kongerige.


Se Barbie Mariposa & the Fairy Princess på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbie Mariposa & the Fairy Princess havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbie Mariposa & the Fairy Princess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Barbie Mariposa & the Fairy Princess:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbie Mariposa & the Fairy Princess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Mariposa & the Fairy Princess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar