Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Mariposa & the Fairy Princess

Barbie Mariposa & the Fairy Princess

15/04/2018 | Flixfilm

Se Barbie Mariposa & the Fairy Princess på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: Conrad Helten
Skuespillere: Chiara Zanni, Tabitha St. Germain, Kathleen Barr, Erin Mathews
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Barbie er tilbage som sommerfuglefeen Mariposa og får brug for venskabets kraft, når hun skal beskytte et konkurrerende kongerige.

Barbie Mariposa & the Fairy Princess havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Barbie Mariposa & the Fairy Princess på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbie Mariposa & the Fairy Princess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Mariposa & the Fairy Princess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie Mariposa & the Fairy Princess, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie Mariposa & the Fairy Princess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar