Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Mermaid Power

Barbie Mermaid Power

21/10/2022 | Flixfilm

Barbie Mermaid Power på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktion: Ron Myrick
Skuespillere: Joshua Blumhagen, Johnny Yong Bosch, Julia Bose
Spilletid: 65 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Barbie Brooklyn og Barbie Malibu – samt Skipper, Stacie og Chelsea – forvandler sig til havfruer for at hjælpe Pacifica i dette undervandseventyr.Se Barbie Mermaid Power på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Barbie Mermaid Power havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbie Mermaid Power på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Barbie Mermaid Power ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Mermaid Power stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie Mermaid Power, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie Mermaid Power er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar