Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Barbie of Swan Lake

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2003
Genre: Animation, Family
Instruktør: Owen Hurley
Skuespillere: Kelly Sheridan, Mark Hildreth, Kelsey Grammer, Maggie Wheeler
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.3

Resumé: Barbie spiller en bagerdatter, som er forsvundet i den fortryllede skov, i dette klassiske eventyr med musik af Tjajkovskij.


Se Barbie of Swan Lake på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbie of Swan Lake (Barbie af Svanesøen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbie of Swan Lake (Barbie af Svanesøen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbie of Swan Lake herunder:Fra premieredatoen (15. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Barbie of Swan Lake (Barbie af Svanesøen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Barbie of Swan Lake stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar