Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie of Swan Lake

Barbie of Swan Lake

15/04/2018 | Flixfilm

Se Barbie of Swan Lake på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Animation, Family
Instruktør: Owen Hurley
Skuespillere: Kelly Sheridan, Mark Hildreth, Kelsey Grammer, Maggie Wheeler
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Barbie spiller en bagerdatter, som er forsvundet i den fortryllede skov, i dette klassiske eventyr med musik af Tjajkovskij.

Barbie of Swan Lake (Barbie af Svanesøen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Barbie of Swan Lake på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbie of Swan Lake (Barbie af Svanesøen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie of Swan Lake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie of Swan Lake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie of Swan Lake (Barbie af Svanesøen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar