Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie og Chelsea: Den forsvundne fødselsdag

Barbie og Chelsea: Den forsvundne fødselsdag

01/06/2021 | Flixfilm

Barbie og Chelsea: Den forsvundne fødselsdag på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Barbies søster Chelseas fødselsdag bliver sprunget over, så hun går på jagt efter en magisk sten på en jungleø, som kan opfylde hendes ønske om at få den tilbage.

Barbie og Chelsea: Den forsvundne fødselsdag havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbie og Chelsea: Den forsvundne fødselsdag på YouTube.Se Barbie og Chelsea: Den forsvundne fødselsdag på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbie og Chelsea: Den forsvundne fødselsdag ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie og Chelsea: Den forsvundne fødselsdag stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie og Chelsea: Den forsvundne fødselsdag, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie og Chelsea: Den forsvundne fødselsdag er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar