Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Princess Adventure

Barbie Princess Adventure

09/10/2020 | Flixfilm

Barbie Princess Adventure på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Family, Musical
Instruktion: Conrad Helten
Skuespillere: Ogie Banks, Eamon Brennan, Nakia Burrise
Spilletid: 72 min
Land: Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Med nye venner i et nyt kongerige indser Barbie betydningen af at være sig selv, da hun bytter roller med en kongelig dobbeltgænger i dette musikalske eventyr.

Barbie Princess Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbie Princess Adventure på YouTube.Se Barbie Princess Adventure på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbie Princess Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Princess Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie Princess Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie Princess Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar