Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie Princess Adventure

Barbie Princess Adventure

09/10/2020 | Flixfilm

Se Barbie Princess Adventure på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation
Instruktør: Conrad Helten
Skuespillere: Ogie Banks, Eamon Brennan, Nakia Burrise, Greg Chun
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Med nye venner i et nyt kongerige indser Barbie betydningen af at være sig selv, da hun bytter roller med en kongelig dobbeltgænger i dette musikalske eventyr.Se Barbie Princess Adventure på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbie Princess Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbie Princess Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Barbie Princess Adventure:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbie Princess Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie Princess Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar