Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Barbie: Princess Charm School

Barbie: Princess Charm School

01/04/2023 | Flixfilm

Barbie: Princess Charm School på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktion: Ezekiel Norton
Skuespillere: Diana Kaarina, Morwenna Banks, Nicole Oliver, Brittney Wilson
Spilletid: 81 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Blair Willows er begejstret, da hun skal gå på Prinsesseakademiet, hvor hun møder prinsesserne Delancy og Hadley og leder efter en magisk krone.Se Barbie: Princess Charm School på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Barbie: Princess Charm School havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbie: Princess Charm School på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Barbie: Princess Charm School ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie: Princess Charm School stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie: Princess Charm School, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie: Princess Charm School er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar