Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure

Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure

01/03/2023 | Flixfilm

Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Skippers babysitterfirma møder uventede udfordringer, tager hun et sommerjob i vandlandet – hvor hendes børnepasningsevner hurtigt er til nytte.Se Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar