Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbie: Superagenterne

Barbie: Superagenterne

01/05/2023 | Flixfilm

Barbie: Superagenterne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et højteknologisk spionbureau transformerer Barbie og hendes venner til hemmelige agenter, der kan bruge deres gymnastiske evner til at fange en listig klatretyv.Se Barbie: Superagenterne på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Barbie: Superagenterne havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barbie: Superagenterne på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Barbie: Superagenterne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbie: Superagenterne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbie: Superagenterne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbie: Superagenterne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar