Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbra Streisand: A Happening in Central Park

Barbra Streisand: A Happening in Central Park

16/07/2018 | Flixfilm

Se Barbra Streisand: A Happening in Central Park på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne koncertoptagelse fra 1968 synger Barbra sine kendte sange foran et publikum på 150.000 mennesker i New Yorks Central Park.

Barbra Streisand: A Happening in Central Park havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Barbra Streisand: A Happening in Central Park på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbra Streisand: A Happening in Central Park ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbra Streisand: A Happening in Central Park stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbra Streisand: A Happening in Central Park, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbra Streisand: A Happening in Central Park er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar