Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbra Streisand… and Other Musical Instruments

Barbra Streisand… and Other Musical Instruments

08/08/2018 | Flixfilm

Se Barbra Streisand… and Other Musical Instruments på Netflix

Indspilningsår: 1973
Genre: Music, Musical
Instruktør: Dwight Hemion
Skuespillere: Barbra Streisand, Ray Charles, Martin Erlichman, Jack Parnell Orchestra
Spilletid: 52 min
Land: USA, UK
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Med eklektiske instrumenter fra hele verden puster Barbra nyt liv i sine gamle sange i denne koncertoptagelse, der bl.a. byder på en duet med Ray Charles.


Se Barbra Streisand… and Other Musical Instruments på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBarbra Streisand… and Other Musical Instruments havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbra Streisand… and Other Musical Instruments ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbra Streisand… and Other Musical Instruments herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbra Streisand… and Other Musical Instruments er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbra Streisand… and Other Musical Instruments stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar